Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Football Manager 2024 releasedatum bekend

De mobiele versie ook te spelen via Netflix.

Sega laat weten dat Football Manager 2024 op 6 november uitkomt. De simulatiegame is beschikbaar voor pc, PlayStation 5, Switch en Xbox Series X/S. Er komt daarnaast ook een mobile port voor Android en iOS.

Die mobile port is meteen ook inbegrepen in het Netflix-abonnement. Ook wie Game Pass heeft, kan de pc- en Xbox-versies via dat abonnement spelen.

Opvallend: hoewel de game met Sega een Japanse uitgever heeft, is het de eerste titel in de reeks die je ook in het Japans kunt spelen. In een persbericht noemt Sports Interactive-topman Miles Jacobson die vertaling en de komst van de game naar Netflix de grootste verwezenlijkingen van deze twintigste game in de reeks.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties