Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Footbal Manager 2017 release aangekondigd

Goeien bal.

SEGA onthult de releasedatum van Football Manager 2017. De game komt op 4 november 2016 uit voor de pc, Mac en Linux.

Er zijn twee versies van de game beschikbaar, welke beide op dezelfde dag uitkomen: Football Manager 2017 en Football Manager Touch 2017. De laatste wordt beschreven als de 'gestroomlijnde transfer-en-tactiek' versie van de game.

Beide games zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Als je Football Manager 2017 echter vooraf bestelt, dan krijg je Football Manager Touch 2017 en alle DLC-pakketten er gratis bij. Bovendien krijg je toegang tot de bèta die twee weken voor release van de game begint.

Op Steam krijg je extra korting op de game als je voorgaande edities van Football Manager bezit. Je krijgt vijf procent korting per editie, beginnend vanaf Football Manager 2013. Dit houdt in dat je maximaal twintig procent korting kunt verdienen.

Er is ook een mobiele editie van de game in ontwikkeling. Onlangs heeft Electronic Arts nieuwe FIFA 17 Ultimate Team features bekendgemaakt.

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties