Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Flying Mounts deze week naar Warlords of Draenor

Tien maanden na de release.

Update 6.2.2 voegt Flying Mounts aan World of Warcraft: Warlords of Draenor toe. Het is inmiddels tien maanden geleden dat de uitbreiding voor World of Warcraft uitkwam. De Flying Mounts worden na de herhaaldelijke aanvragen van de community toegevoegd.

De patch is nu uit. Echter, je moet eerst een paar opdrachten vervullen alvorens je een Mount bemachtigt. Alleen diegene die de wereld van Warlords of Draenor voldoende heeft ontdekt, komt in aanmerking voor een vervoersmiddel, aldus de ontwikkelaars.

Wanneer je veel tijd aan de uitbreiding hebt besteed, is de kans groot dat je de benodigde opdrachten al hebt volbracht. Je moet namelijk eerst de Pathfinder-prestatie voltooien alvorens je toegang tot de Mounts krijgt.

Onlangs kondigde Blizzard een nieuwe uitbreiding aan. Lees hier alle info over World of Warcraft: Legion.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Gijs Elings

Redacteur

Bedrijfskundige in opleiding. Liefhebber van indie muziek en sportfanaat. Als het op games aankomt zijn RPG's en verhalende shooters helemaal mijn ding.

Reacties