Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Five Nights at Freddy's: The Final Chapter aangekondigd

Lanceert mogelijk op Halloween.

Onafhankelijke ontwikkelaar Scott Cawthon werkt aan Five Nights at Freddy's: The Final Chapter. Het is de vierde game in de horrorserie en vermoedelijk de laatste.

Cawthon kondigt de game aan op zijn website door middel van onderstaande afbeelding. Daarop is ook een datum te zien, 31 oktober 2015. Mogelijk is dat de releasedatum, die dan op Halloween zou vallen.

Verdere details zijn nog niet bekend. Wel is duidelijk dat The Final Chapter niet het laatste is wat er rond Five Nights at Freddy's gemaakt wordt. Filmmaatschappij Warner Bros. Entertainment heeft de rechten gekocht voor een speelfilm.

In de games speel je een werknemer van Freddy Fazbear's Pizza, die de beveiligingscamera's moet bedienen. De mechanische poppen komen 's nachts tot leven en je houdt ze alleen tegen door de camera op ze te richten. Je kan er echter maar eentje tegelijk aanzetten.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties