Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Five Nights at Freddy's film komt eind dit jaar uit

Na jaren uitstel.

Blumhouse Productions brengt eind dit jaar een film gebaseerd op horrorreeks Five Nights at Freddy's uit. De filmadaptatie is vanaf 27 oktober te bekijken.

De film is al sinds 2015 in de maak, maar kende al heel wat vertraging. Onder andere Five Nights at Freddy's-bedenker Scott Cawthorn was meermaals ontevreden over het script voor de film.

Via de Instagram-account van productiehuis Blumhouse is intussen ook een foto gedeeld. Die suggereert dat de film zich afspeelt in een pizzeria. We weten intussen ook al even dat de hoofdrollen door Matthew Lillard en Josh Hutcherson worden gespeeld.

Er komen drukke tijden aan voor fans van videogamefilms. Eerder vandaag raakte ook al bekend dat er een nieuwe live-action Street Fighter-film in de maak is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties