Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Five Nights at Freddy's 3 nu verkrijgbaar

Het wordt weer een lange nacht.

Horror-game Five Nights at Freddy's 3 is nu zonder eerdere aankondiging verkrijgbaar via Steam.

Het derde deel in de horror-serie speelt zich dertig jaar na de sluiting van Freddy Fazbear's Pizza af. De gebeurtenissen uit de vorige games zijn nog slechts een vage herinnering. De eigenaren van Fazbear's Fright: The Horror Attraction proberen nieuw leven te blazen in de oude legendes door een authentieke ervaring voor hun gasten te verzorgen.

Aan het concept van Five Nights at Freddy's is weinig veranderd. Je krijgt nog steeds de taak om 's nachts de mechanische poppen in de gaten te houden via de beveiligingscamera's, ventilatieschachten en het audiosysteem. Wapens zijn er niet; je enige optie is te schuilen.

Fans hebben niet lang moeten wachten op het derde deel in de horror-serie. Slechts een maand na de eerste aankondiging is de game nu verkrijgbaar. Het is niet de eerste keer dat ontwikkelaar Scott Cawthon zonder een releasedatum aan te kondigen een game uitbrengt. Eerder was ook Five Nights at Freddy's 2 onverwacht via Steam verkrijgbaar.

Five Nights at Freddy's 3 is nu verkrijgbaar voor de prijs van 7,99 euro via Steam.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties