Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Firewatch bekend

Een boswandeling voor pc, Mac, Linux en PlayStation 4.

Ontwikkelaar Campo Santo laat weten dat Firewatch op 9 februari 2016 lanceert. De game komt die dag uit voor de pc, Mac, Linux en PlayStation 4.

"Momenteel zijn we nog volop bezig met het optimaliseren van de game, maar we kunnen niet wachten tot de mensen met Firewatch aan de slag gaan", zo laat de ontwikkelaar weten via zijn officiële blog. "Ons doel is om de game wereldwijd op dezelfde dag uit te brengen."

Firewatch is de eerste titel van Campo Santo. De game vertelt het verhaal van een boswachter met de naam Henry. Hij verblijft helemaal alleen in een bosrijk gebied. Het enige contact dat Henry heeft is met toezichthouder Delilah, die hij via de radio spreekt.

Tijdens de E3-beurs van dit jaar raakte bekend dat Firewatch ook naar de PlayStation 4 komt.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties