Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes voor Switch aangekondigd

Erop los slaan in de tijd van Three Houses!

Nintendo heeft Fire Emblem Warriors: Three Hopes aangekondigd voor de Switch. De game is vanaf 24 juni 2022 beschikbaar en wordt ontwikkeld door Koei Tecmo Games. Zoals de naam 'Three Hopes' al doet vermoeden, brengt de game een nieuw verhaal in de wereld van Fire Emblem: Three Houses.

In 2017 kwam de eerste Fire Emblem Warriors uit. Die game speelde zich af in het algemene universum van Fire Emblem met veel speelbare personages.

Bekijk op YouTube

De personages in de nieuwe Three Hopes game komen uit de Fire Emblem: Three Houses game, maar deze keer in Musou stijl. Dat betekent dat ze zich een weg door honderden vijanden heen slaan met vele vaardigheden en krachten.

In 2020 bracht een Warriors game ook een nieuw verhaal in een andere Nintendo-wereld. Hyrule Warriors: Age of Calamity liet spelers zien wat er zich in het verleden in de wereld van The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft afgespeeld. Meer over die game lees je in Sanders Hyrule Warriors: Age of Calamity review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!
Reacties