Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes hoofdpersonage heet Shez

Zowel een mannelijke als vrouwelijke variant.

Het hoofdpersonage in Fire Emblem Warriors: Three Hopes heet Shez. Je kunt het personage leren kennen in in de bovenstaande gameplaytrailer.

Shez is een mannelijke of vrouwelijke protagonist met paars haar die The Ashen Demon wil uitdagen. Naast diens geslacht en naam bepaal je in het begin van de game ook tot welk van de drie houses Shez behoort. Die keuze heeft naast het verhaal ook invloed op het extra speelbare personage dat je krijgt toegewezen.

Zo krijg je Edelgard als je kiest voor Scarlet Blaze, zal Dimitri zich bij je voegen als je voor Azure Gleam gaat en wordt Claude je partner bij Golden Wildfire.

Tijdens gevechten kunnen Shez en de gekozen adjudant samen een speciale partneraanval uitvoeren en is het mogelijk om het level van de verschillende battle classes van je protagonist te verhogen. Buiten de gevechten kun je het base camp verkennen en samen met je bondgenoten trainen en eten.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes komt op 24 juni uit voor de Nintendo Switch en als je de geruchten mag geloven, brengt Nintendo dit jaar nog een tweede Fire Emblem uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fire Emblem

Nintendo GBA

Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties