Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fire Emblem If krijgt extra makkelijke 'Phoenix mode'

En wapens kunnen niet meer stuk.

Fire Emblem If krijgt een extra makkelijke 'Phoenix mode,' waarbij verslagen personages de volgende beurt direct weer tot leven worden gebracht. Dat schrijft Siliconera op basis van een preview in het Japanse blad Famitsu.

De Phoenix mode is nieuw ten opzichte van de Casual-modus, die al in de vorige Fire Emblem voor de Nintendo 3DS werd geïntroduceerd. Daarbij komen dode karakters weer terug zodra de missie is voltooid. Op alle hogere moeilijkheidsgraden blijven teamleden altijd dood, zodra ze een genadeklap krijgen.

Daarnaast kunnen wapens niet meer kapot. Voorheen moest je rekening houden met de durability van je wapens, dat na elke aanval omlaag ging. Net zolang tot ze braken en je ze niet meer kon gebruiken.

In Fire Emblem If kies je of je wilt strijden voor Hoshido of voor Nohr, twee facties die met elkaar in oorlog zijn. In Japan uit dat zich in twee losse games. Onduidelijk is nog of die aanpak ook hier geldt, of dat beide scenario's in dezelfde cartridge worden gestopt.

Wel is al bekend dat er zes downloadbare uitbreidingen staan gepland, drie per campagne.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties