Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fire Emblem Heroes krijgt nieuw verhaal en personages

Mobiele eenheid.

Nintendo heeft een grote update voor Fire Emblem Heroes aangekondigd, middels een uitgebreid filmpje op YouTube.

De smartphone game krijgt een nieuw verhaal, met nieuwe personages die de strijd tegen elkaar aangaan. Momenteel zijn de eerste twee hoofdstukken van dat nieuwe verhaal beschikbaar. Aan het einde van de verhaallijn verdien je Fjorm, de ijsprinses.

Helden met een staf krijgen nieuwe vaardigheden als ze de vijf-sterren rang kunnen bereiken. Ook is de wapenraffinaderij toegevoegd, waarmee je bestaande wapens verder kunt verbeteren. Hier heb je nieuwe munteenheden voor nodig, namelijk Arena Medals, Refining Stones of Divine Dew.

Tot slot zijn er een aantal nieuwe speelbare personages toegevoegd. Deze kun je via het Farfetched Heroes evenement kunt oproepen. Zo maak je kans op Dorcas uit Fire Emblem, Mia uit Path of Radiance of Lute uit The Sacred Stones.

De update is nu beschikbaar. Fire Emblem krijgt de laatste tijd veel aandacht van Nintendo. De Fire Emblem Warriors review lees je ook op de site.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties