Skip to main content

Finale Gears of War Pro League Season 2 bevat nieuwe Gears of War 4 beelden

Kijkers kunnen zelf ook wat winnen.

De finale van de Gears of War Pro League Season 2 bevat nieuwe gameplaybeelden van Gears of War 4. Dit laat de Electronic Sports League (ESL) in een bericht weten.

Het betreft nooit eerder vertoonde gameplaybeelden van Gears of War 4, waarin ook een nieuwe competitieve modus te zien is. Deze modus verandert volgens de ESL de toekomst van de Gears of War eSport.

De finale van de Pro League vindt op zaterdag 23 april tijdens PAX East plaats. Je kunt de wedstrijd onder andere volgen via het Gears of War Twitch-kanaal. Tijdens de finale strijden vier teams om de titel en een deel van de 60.000 dollar hoge prijzenpot.

Kijkers krijgen in de finale de mogelijkheid om de 'Chevron' wapencamouflage te claimen voor Gears of War: Ultimate Edition. Daarnaast maak je kans op een speciale Gears of War 4 Xbox One.

Gears of Wars: Ultimate Editon is verkrijgbaar voor de pc en Xbox One. Gears of War 4 komt deze herfst naar de Xbox One. Laatst is de begindatum van de Gears of War 4 multiplayer bèta bekendgemaakt.

Meer over Gears of War 4 weten? Lees dan onze uitgebreide preview met alle Gears of War 4 informatie.

Read this next