Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn passeert 1,5 miljoen spelers

Halloween-evenement in volle gang, PvP-trailer uitgebracht.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is de 1,5 miljoen geregistreerde gebruikers gepasseerd. Dat meldt het Japanse magazine Famitsu. Hoeveel gamers daarvan de MMORPG daadwerkelijk actief spelen, werd niet genoemd.

Ondertussen is een Halloween-evenement in de game gaande. In de fantasiewereld van Eorzea wordt All Saints' Wake gevierd. Met een speciale quest kunnen spelers hiermee een spookachtig kostuum vrijspelen. Het evenement vindt plaats tot 1 november aanstaande.

Ook heeft ontwikkelaar Square Enix een trailer uitgebracht van de aankomende Wolve's Den PvP-arena. Als onderdeel van de eerste grote content-update kunnen spelers het voor het eerst tegen elkaar opnemen, om zo te vechten voor unieke uitrusting. Vanaf dan is het ook mogelijk een eigen huis te bouwen.

Een releasedatum voor de update is nog niet bekend. Wel is de ontwikkelaar van plan iedere drie maanden een dergelijke update uit te brengen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties