Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn app vanaf vandaag beschikbaar op iOS

Een handig hulpmiddel voor de FFXIV: ARR speler.

Final Fantasy XIV: Libra Eorzea - de officiële app voor Final Fantaxy XIV: A Realm Reborn - is vanaf vandaag beschikbaar voor iOS-toestellen. Dit maakt Square Enix bekend. Daarnaast staat een Android-versie op de planning, maar een releasedatum is nog niet bekend.

Met Final Fantasy XIV: Libra Eorzea hebben spelers toegang tot een database met informatie over de game, een character viewer en uitleg over FFXIV: A Realm Reborn zijn mechanieken en verscheidene attributen.

Final Fantaxy XIV: A Realm Reborn is op 27 augustus uitgekomen voor de pc en PlayStation 3, maar heeft sinds de lancering nogal wat problemen omtrent onstabiliteit van de servers. De beta voor de PlayStation 4 versie begint op 22 februari in Japan. Spelers die de PlayStation 3 versie bezitten krijgen de PlayStation 4 versie gratis.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties