Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

"Final Fantasy XIII op PS3 superieur"

Aldus onze collega's van Digital Foundry.

Onze collega's bij Eurogamer.net maken er steeds een punt van om populaire games die op meerdere platformen verschijnen met elkaar te vergelijken. Deze keer is het de beurt aan Final Fantasy XIII, de langverwachte RPG die binnen enkele dagen op de PlayStation 3 en Xbox 360 uitkomt. In het Digital Foundry-segment geeft Eurogamer.net aan dat wanneer je beide consoles in huis hebt, de PS3-versie van het spel absoluut de bovenhand heeft.

"De geruchten zijn waar. Final Fantasy XIII is op de Xbox 360 helemaal niet zo indrukwekkend als op de PlayStation 3. Het is uiteindelijk een stuk erger geworden dan nodig was." Ouch, dat moet pijn doen!

Het volledige artikel - compleet met vergelijkende filmpjes en screenshots - is bij Eurogamer.net terug te vinden, maar we geven jullie nog eventjes mee hoe Richard Leadbetter, de redacteur verantwoordelijk voor de spraakmakende vergelijking, zijn tekst afsloot: "On af te ronden, soms ziet het er in orde uit, soms helemaal niet: een uitspraak die ongeveer samenvat hoe Final Fantasy XIII eruit ziet op de Xbox 360 wanneer je het vergelijkt met de PS3-versie. Mocht je beide consoles in huis hebben, dan is er eigenlijk maar één enkele keuze voor handen bij de aankoop van Final Fantasy XIII!"

Wij voorzien jullie zo snel mogelijk van een review rond Final Fantasy XIII.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties