Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy X|X-2 HD Remaster verschijnt in 2014

UPDATE: Datum geldt ook voor PlayStation Vita-versie.

UPDATE: Square Enix geeft vandaag duidelijkheid over de releasedatum van de PlayStation Vita-versie van Final Fantasy X|X-2 HD Remaster. Deze verschijnt toch op dezelfde datum als de PlayStation 3-versie: 21 maart 2014.

De uitgever verduidelijkt tevens dat enkel Final Fantasy X HD wordt geleverd als fysieke gamecard, en dat deze verpakt zit met een downloadcode voor Final Fantasy X-2 HD. Op de PlayStation 3 staan beide games op één Blu-ray disc.

ORIGINEEL: Uitgever Square Enix maakt bekend dat Final Fantasy X|X-2 HD Remaster vanaf 21 maart 2014 te koop is in Europa. Het pakket bevat HD-versies van Final Fantasy X en diens opvolger X-2.

Beide games staan op één Blu-ray disc. Square Enix maakte enkel melding van de PlayStation 3-versie, en noemde de PlayStation Vita versie niet bij de aankondiging van de releasedatum.

De HD-collectie is tevens verkrijgbaar als Limited Edition. Naast de speciale verpakking krijg je hierbij een artbook met daarin onder andere artwork van Final Fantasy-veteraan Yoshitaka Amano.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties