Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy X & X-2 HD bevestigd voor PS3 en PS Vita [UPDATE]

Het was geen verrassing meer. Maar nu wel officieel.

Update: De trailer is inmiddels vrijgegeven door Square Enix. Hij staat onderaan het artikel.

Originele bericht: Het zal niemand verbazen dat Final Fantasy X HD Remaster en Final Fantasy X-2 HD Remaster naar de PlayStation 3 en PlayStation Vita komen. Jump Magazine toonde eerder een advertentie voor de spellen, halverwege februari schotelde Square Enix ons al beelden voor en de Europese tak van het bedrijf berichtte aan het begin van het jaar via Twitter dat Europeanen meer informatie konden verwachten van de high-defitinion remasters.

De Europese PlayStation Blog verschaft meer informatie over de Final Fantasy spellen. Beide versies zijn de International Versions die extra inhoud kenden ten opzichte van de standaard uitvoeringen. In Europa kregen we de internationale editie van Final Fantasy X op de PlayStation 2 maar de internationale versie van Final Fantasy X-2 is nooit hierheen gekomen. Goed nieuws dus voor mensen die (nog) meer uit hun Final Fantasy spellen willen halen.

De PS3 versie heet Final Fantasy X/X-2 HD Remaster en bevat beide spellen op een blu-ray disc. De spellen moeten afzonderlijk worden gekocht voor de PS Vita. 25 maart komt een trailer uit voor de heruitgaves.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties