Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 7 Remake zowel speelbaar op PlayStation 4 als PlayStation 5

Meer Cloud voor iedereen.

De Final Fantasy 7 Remake E3-trailer introduceert Tifa en doet het vechtsysteem uit de doeken.

Square Enix-topman Yosuke Matsuda heeft in een interview met Game Informer laten vallen dat de Final Fantasy 7 Remake zowel speelbaar zal zijn op de PlayStation 4 als op de nog niet officieel aangekondigde PlayStation 5.

Het is nog onduidelijk in welke vorm de game naar de PlayStation 5 komt. Mogelijk krijgt de Final Fantasy 7 Remake een volwaardige release voor de volgende generatie consoles, maar evengoed gaat het om een vorm van backwards compatibility. Eerder deze maand zijn er immers enkele nieuwe PlayStation 5 backwards compatibility details gelekt.

Cover image for YouTube videoFINAL FANTASY VII REMAKE Trailer for E3 2019 (Closed Captions)

Bij de release zal de game in elk geval enkel speelbaar zijn op de PlayStation 4. De Final Fantasy 7 Remake komt immers al uit op 3 maart 2020. Tijdens de E3 2019 heeft Square Enix vorige week de eerste Final Fantasy Remake 7 Tifa gameplay getoond.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy VII Remake

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties