Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 7 Remake screenshots tonen cover-systeem en Guard Scorpion

Eerste nieuwe beelden sinds mei vorig jaar.

Final Fantasy 7 Remake-regisseur Tetsuya Nomura toont tijdens het Anime Game International Conference te Monaco de eerste nieuwe beelden van de game sinds de trailer van vorig jaar mei. Daarin is onder meer het nieuwe cover-systeem te zien.

De remake ziet af van de turn-based gevechten uit het origineel. De nadruk ligt meer op actie, waardoor je ook dekking zoekt voor vijandelijk vuur. Tijdens de gevechten ben je vrij om te wisselen tussen drie speelbare personages, met elk unieke speelstijlen.

In de tweede screenshot is te zien hoe hoofdrolspelers Cloud en Barret het samen opnemen tegen de Guard Scorpion, de eerste baas uit de game.

De remake van Final Fantasy 7 wordt opgesplitst in drie delen. Een releasedatum is nog niet bekend. Voorlopig is de game enkel aangekondigd voor de PlayStation 4. Lees in onze Final Fantasy 7 Remake preview wat we tot dusver allemaal weten.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties