Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 7 Remake reeds in het bezit van enkele fans

Finale bestraffing voor spoilers.

In een bericht op Reddit lezen we dat sommige fans reeds een exemplaar van Final Fantasy 7 Remake in hun bezit hebben. Tegelijkertijd geeft Square Enix een nieuwe update over een mogelijke vertraging van de fysieke release in sommige landen door de corona-uitbraak.

In het bericht toont een fan de inhoud van de Final Fantasy 7 Remake Deluxe Edition. Die kreeg hij eerder dan gepland in zijn handen. De fan benadrukt evenwel dat hij niets van de game gaat spoilen. Reddit kondigde eerder al aan dat wie de game wel spoilt, een permanente ban krijgt. Dat doet het online platform uit respect voor Square Enix.

Intussen bevestigt Square Enix nogmaals dat de fysieke exemplaren van Final Fantasy 7 Remake vertraging op kunnen lopen vanwege het coronavirus. In bepaalde landen zijn er momenteel importbeperkingen. Om meer informatie over je gepre-orderde exemplaar te krijgen, surf je best naar de website van de winkel waar je de game bestelde.

Het is niet de eerste keer dat Square Enix bericht over een mogelijke vertraging van de remake. Eerder berichtte het bedrijf namelijk dat de fysieke exemplaren van Final Fantasy 7 Remake mogelijk vertraging kunnen oplopen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties