Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 7 Remake Part 2 komt in de winter van 2023 uit

Heet vanaf nu Final Fantasy 7 Rebirth.

Tijdens de Final Fantasy 7 25th anniversary celebration livestream heeft Square Enix nieuwe informatie onthuld over het langverwachte Final Fantasy 7 Remake Part 2. Het tweede deel van de remake heet vanaf nu Final Fantasy 7 Rebirth en komt in de winter van 2023 uit.

In de nieuwe trailer zijn onder andere Cloud, Sephiroth en Zack te zien, terwijl een voiceover van Aerith doet vermoeden dat het verhaal van de remake in het tweede deel nog verder zal afwijken van het origineel. De trailer benadrukt verder dat de game voorlopig enkel naar de PlayStation 5 komt.

Cover image for YouTube videoFINAL FANTASY VII REBIRTH – First Look Trailer

Producer Yoshinori Kitase onthulde tijdens de livestream ook nog dat de remake in totaal uit drie delen zal bestaan. Hoe het derde deel heet en wanneer we die game mogen verwachten, is onduidelijk. Creative director Tetsuya Nomura laat wel weten dat hij zelf al aan dat derde deel werkt.

De oorspronkelijke Final Fantasy 7 blijft voor veel mensen een van hun favoriete games ooit, zoals je kunt lezen in Yvo zijn Final Fantasy 7 retrofiel.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties