Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 7 Remake op drie dagen tijd meer dan 3,5 miljoen keer verkocht

Een dikke chocobopluim.

Via de website van Square Enix en sociale media vernemen we dat Final Fantasy 7 Remake in de eerste drie dagen na de release meer dan 3,5 miljoen keer over de fysieke en digitale toonbank ging.

In het bericht geeft Square Enix daarvoor een dikke pluim aan het team dat de game ontwikkelde. Verder bedankt de uitgever alle fans voor de steun en de goede verkoopcijfers. Ten slotte hoopt het bedrijf ook nog dat iedereen zich amuseert met Final Fantasy 7 Remake.

Dat de game het zo goed doet, is enigszins opmerkelijk. Door de coronamaatregelen in verschillende landen vreesde Square Enix immers dat de fysieke exemplaren van Final Fantasy 7 Remake vertraging zouden oplopen. Daardoor verscheepte het bedrijf alle fysieke exemplaren vroeger dan gedacht, wat er op zijn beurt voor zorgde dat webwinkels de verkoop van Final Fantasy 7 Remake vervroegden.

Twijfel jij nog steeds om de game te kopen? Dan lees je bij ons de 5 dingen die je moet weten over Final Fantasy 7 Remake.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Final Fantasy VII Remake

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties