Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 7 Remake krijgt waarschijnlijk drie delen

'Verhaal verloopt zoals in het origineel.'

Bijna een maand na de release van Final Fantasy 7 Remake blijven spelers met vragen achter. Die draaien vooral rond het aantal delen waaruit de remake zal bestaan en hoe het verhaal verandert ten opzichte van het origineel. Die vragen beantwoorden Tetsuya Nomura en Yoshinori Kitase nu deels in een Japans boek over de game.

Op Twitter lezen we dat de ontwikkelaars er nog steeds niet uit zijn in hoeveel delen ze de remake opsplitsen. Volgens geruchten zouden dat er uiteindelijk drie zijn. Kitase laat dat in het midden door te vertellen dat ze de game stap voor stap uitrollen. Om dat proces te versnellen, overweegt Nomura wel om het volgende deel in verschillende kleinere delen op te splitsen.

Verder benadrukt Yoshinori Kitase dat ze trouw blijven aan het verhaal van het origineel en niets veranderen. Hij zet dit kracht bij door te zeggen dat 'het verhaal van Final Fantasy 7 Remake verloopt zoals dat van Final Fantasy 7'.

Wil je meer weten over de game, dan lees je op onze site de vijf dingen die je moet weten over Final Fantasy 7 Remake.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties