Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade komt volgende week naar de pc

Exclusiviteit voorbij.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade is vanaf volgende week ook speelbaar op de pc. Vanaf 16 december is de game te koop via de Epic Games Store. Dat heeft uitgever Square Enix afgelopen nacht bekendgemaakt tijdens de Game Awards.

De versie voor de pc bevat zowel de basisgame als de Intergrade-uitbreiding. De trailer belooft een 'visueel verbeterde ervaring', al is het voorlopig nog onduidelijk welke grafische opties de pc-versie allemaal bevat.

De release van de pc-versie is geen grote verrassing. Deze zomer ontdekten dataminers al dat Final Fantasy 7 Remake naar de Epic Games Store zou komen. Het was dus enkel nog de vraag wanneer dat precies zou gebeuren.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties