Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade Episode INTERmission is standalone

Een laatste pauze.

De eerder aangekondigde Final Fantasy 7 Remake episode heet Episode INTERmission en is bij de release als standalone game afzonderlijk te koop in de PlayStation Store van de PlayStation 5. Naar aanleiding van die aankondiging onthult Square Enix ook meer details over de gameplay van die episode.

In Episode INTERmission probeert ninja Yuffie Kisaragi Shinra Corporation te infiltreren om erg krachtige Matera te stelen en de glorie van haar thuisland te herstellen. Yuffie staat er echter niet alleen voor, want tijdens haar missie wordt ze bijgestaan door Sonon en verschillende leden van de rebellengroep Avalanche. Onder die leden horen Zhijie, Nayo, Billy Bob, Polk en antagonist Weiss.

Tijdens haar missie kan het hoofdpersonage verder beroep doen op allerlei vaardigheden. Zo kan ze een gigantische werpster gooien en die versterken met haar Elemental Ninjutsu. Terwijl de werpster onderweg is, kan Yuffie verder haar vijanden vanop afstand pijn doen door middel van haar long-range ninjutsu.

Haar tweede vaardigheid is Banishment. Die doet schade afhankelijk van hoeveel van je ATB-meter je daarvoor gebruikt. Ook die vaardigheid kun je versterken met Elemental Ninjutsu. Als laatst kan Yuffie ook nog vijanden in haar directe omgeving aanvallen en naar zich toetrekken met de Windstorm-vaardigheid.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade en Episode INTERmission komen beide exclusief op 10 juni uit voor de PlayStation 5. Wie Final Fantasy 7 Remake gratis heeft verkregen op de PlayStation 4 als een van de gratis PlayStation Plus games van maart, kan deze niet upgraden naar Final Fantasy 7 Remake Intergrade.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties