Skip to main content

Final Fantasy 7 Remake Intergrade aangekondigd

Final Fantasy 7 Upgrade voor de PlayStation 5.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade komt op 10 juni 2021 uit voor de PlayStation 5. Dat heeft Square Enix aangekondigd tijdens de laatste State of Play.

Naast de hoofdgame bevat Intergrade verbeterde lichteffecten, textures en omgevingen. Daarnaast kun je te allen tijde wisselen tussen de 'Graphics Mode' die je in een 4K-resolutie speelt en de 'Performance Mode' die de game voorziet van 60FPS.

Bekijk op YouTube

Daarnaast krijgt de game ook een Photo Mode en kun je aan de slag met een nieuwe episode die rond hoofdpersonage Yuffie Kisaragi draait. Die infiltreert Shinra Corporation om erg krachtige Matera te stelen en de glorie van haar thuisland te herstellen.

Als je de fysieke of digitale PlayStation 4-versie van Final Fantasy 7 Remake bezit, kun je die gratis upgraden naar de PlayStation 5-versie en je progressie meenemen. PlayStation 4-gebruikers die zo'n upgrade uitvoeren, moet de episode met Yuffie wel nog afzonderlijk aankopen.

Bekijk op YouTube

Wie de digitale versie van de Final Fantasy 7 Remake Intergrade vooraf bestelt kan bij de release aan de slag met Yuffies wapen "Cacstar". Daarnaast krijgt de game ook een Digital Deluxe Edition die je toegang geeft tot een digital artbook en een digital mini soundtrack.

Read this next