Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 7 Rebirth staat op twee blu-rays

Nieuwe gameplay gelost.

Square Enix heeft via een nieuwe gameplaytrailer onthuld dat Final Fantasy 7 Rebirth op twee blu-rays wordt geleverd. Het tweede deel van deze remake is begin 2024 exclusief beschikbaar op PlayStation 5.

De gameplaytrailer begint met een nieuwsverslag waarin de lijken van enkele hoofdpersonages worden opgeruimd na de ontploffing van de reactor.

Red XIII in Final Fantasy 7 Rebirth

Verder ontdek je dat Red XIII en Yuffie in deel 2 speelbaar zijn . Daarnaast krijg je een voorsmaakje van de open wereld en zie je enkele vaardigheden van bovenstaande personages. Als laatste toont de trailer hoe de chocobo ranches eruitzien.

Oorspronkelijk zou Final Fantasy 7 Rebirth in de winter van 2023 uitkomen, maar dat is dus niet meer haalbaar. Square Enix liet eerder weten dat je Final Fantasy 7 Remake niet gespeeld moeten hebben om Final Fantasy 7 Rebirth te spelen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties