Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 7 Rebirth releasedatum bekend

Wedergeboorte nabij.

Tijdens de State of Play van 14 september is via een nieuwe trailer de Final Fantasy 7 Rebirth releasedatum bekendgemaakt. Het tweede deel van de trilogie is vanaf 29 februari 2024 beschikbaar voor de PlayStation 5.

Rebirth speelt zich af na de gebeurtenissen in Final Fantasy 7 Remake. "Nadat Cloud en zijn vrienden uit Midgar zijn ontsnapt, verkennen ze de rest van de planeet, waar ze onder andere over grasvlaktes kunnen sprinten op een Chocobo en expansieve omgevingen kunnen verkennen", aldus uitgever Square Enix.

De trailer onthult ook nog dat de game op twee discs staat en dat grote slechterik Sephiroth uiteraard opnieuw van de partij is.

De Final Fantasy-releases volgen elkaar de laatste tijd in een snel tempo op. Eerder dit jaar kwam immers ook Final Fantasy 16 uit. Onze mening over die game lees je in de Final Fantasy 16 review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties