Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 16 scène doet PS5 oververhitten

Finale oorzaak niet bekend.

Een bepaald tussenfilmpje in Final Fantasy 16 zorgt ervoor dat je PlayStation 5 oververhit en uitvalt. Dat laten enkele spelers via Reddit en Twitter weten.

Het probleem doet zich vooral voor wanneer je de Final Fantasy 16-scène in kwestie in de Graphics mode bekijkt. In die modus begint de PlayStation 5 aan het begin van de scène hard te blazen om in het slechtste geval nadien uit te vallen.

Op dit moment weten we niet wat er juist misloopt. Zo blijft de console niet gespaard als de ventilatoren stofvrij zijn en biedt het spelen in de Performance mode in sommige gevallen ook geen oplossing. Het probleem komt ook niet bij alle spelers voor.

Meer informatie over deze titel vind je in de Final Fantasy 16 review van Joachim.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties