Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 16 heeft een Final Fantasy-mode

Onderdeel van de New Game Plus-mode

Square Enix heeft laten weten dat Final Fantasy 16 een New Game Plus-mode heeft die je onder andere toegang geeft tot een Final Fantasy-mode.

De Final Fantasy-mode wordt beschikbaar na het uitspelen van de game. Je gaat verder met je huidige build, inclusief behaalde level, items en vaardigheden. Daarnaast wordt de level cap verhoogd naar 100, zijn de levels van je vijanden hoger en kun je er het Ultima Weapon craften.

Spelers die de game in deze mode nogmaals volledig doorlopen, worden beloond met een gold trophy.

Naast de Final Fantasy-mode, zorgt de New Game Plus-mode ook voor de Artete Stone/Arcade Mode met de extra Ultimania-moeilijkheidsgraad. Verder is er ook nog de erg uitdagende time attack mode Chronolith Trials.

Twijfel je nog om de game bij de release van Final Fantasy 16 in huis te halen, dan verwijzen we je graag door naar de recent uitgebrachtte Final Fantasy 16 demo of de eerder getoonde gameplaybeelden in de Final Fantasy 16 State of Play showcase.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties