Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 14 Stormblood expansion aangekondigd

Welkom in Ala Mhigo.

Tijdens het Final Fantasy 14 Fan Fast in Las Vegas is de nieuwste uitbreiding voor de MMORPG aangekondigd. Deze heet Stormblood en komt in de zomer van 2017 uit.

De expansion bevat nieuwe speelbare gebieden, waaronder Ala Mhigo. De level cap verhoogt van zestig naar zeventig, en de inventory krijgt een uitbreiding. Ook staan er twee nieuwe Jobs gepland, alsook nieuwe Primals en Dungeons.

Met de uitbreiding neemt Square Enix afstand van de PlayStation 3-versie van de game. Ook worden de minimale systeemeisen voor de pc-versie aangepast. Spelers op de PlayStation 3 krijgen de mogelijkheid om gratis op te waarderen naar de PlayStation 4-versie.

Meer details over Final Fantasy 14: Stormblood worden tijdens de Fan Festivals in Japan en Europa onthuld. Het evenement in Japan is op 24 en 25 december. Het evenement in Europa wordt op twee dagen in februari 2017 in Frankfurt gehouden.

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen