Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 14 Starter Edition tijdelijk gratis te spelen op PlayStation 4

Tijdelijk, niet finaal.

PlayStation 4-eigenaars kunnen nog tot en met 26 mei de Final Fantasy 14 Starter Edition gratis downloaden. Normaal gezien kost die basisversie van de game je 20 euro. Via de gratis download kun je de game 30 dagen lang kosteloos uitproberen. Wil je nadien verderspelen, dan moet je een maandelijkse abonnementskost betalen.

De Starter Edition bevat enkel de basisgame, en dus niet de grote uitbreidingen zoals Heavensward, Stormblood en Shadowbringers. In de basisversie kun je bovendien maar tot level 50 stijgen.

Er is echter ook minder goed nieuws over de game. Door de coronacrisis is de volgende update voor Final Fantasy 14 immers voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wil je na het spelen van de Starter Edition ook de uitbreidingen voor de game eens proberen, lees dan zeker onze Final Fantasy 14: Stormblood review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties