Skip to main content

Final Fantasy 14 krijgt PvP arena Feast

Steel medailles om te winnen.

Final Fantasy 14: A Realm Reborn krijgt een nieuwe player-versus-player (PvP) arena getiteld The Feast. Dit meldt Square Enix.

Aan het begin van de match krijgt iedere speler een aantal medailles. Versla je een tegenstander, dan verliest deze de helft van zijn medailles. Alleen jij of een van je medespelers kan deze verloren medailles oppakken om zo aan je totaal toe te voegen.

Het team dat als eerste het benodigd aantal medailles verzamelt of dat aan het eind van de tijd de meeste medailles heeft, wint het potje.

The Feast kent drie arena's waar teams van vier of teams van acht spelers het tegen elkaar opnemen. Het vroegtijdig verlaten van een match resulteert in een straf. Zo kun je jezelf bijvoorbeeld een half uur niet meer registreren voor de Frontlines in Wolves' Den.

Je ontgrendelt The Feast automatisch als je toegang hebt tot Wolves' Den. Zo niet, dan moet je de missie A Pup No Longer voltooien. Ben je level 60, dan krijg je daarna toegang tot de introductiemissie A Seat at the Feast.

De vier dagen gratis speeltijd voor Final Fantasy 14: A Realm Reborn verliepen afgelopen woensdag. Vorig jaar lanceerde de eerste uitbreiding genaamd Final Fantasy 14: Heavensward.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Read this next