Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 14: Endwalker aangekondigd

Het einde van een tijdperk.

Square Enix heeft de volgende uitbreiding voor Final Fantasy 14 aangekondigd. Endwalker komt in de herfst van 2021 uit voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5 en vormt het slotstuk van het verhaal dat in 2013 begon met A Realm Reborn.

In Endwalker trek je naar de verste uithoeken van Hydaelyn en zelfs naar de maan. Daarnaast introduceert de uitbreiding ook verschillende nieuwe jobs waaronder de Sage healer en gaat de level cap van 80 naar 90.

In de loop van dit jaar komt er ook een volwaardige PlayStation 5-versie. Op 13 april start er een open bèta. Voor de PS5-versie belooft Square Enix onder andere een hogere framerate, snellere laadtijden en een 4K-resolutie. Eigenaars van de PS4-versie kunnen kosteloos upgraden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties