Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA World Cup 2010 aangekondigd

Verschijnt in april, met online toernooimode.

Het bericht dat de game eraan zat te komen was al verklapt door een post op de facebookfanpage van FIFA maar Electronic Arts heeft FIFA World Cup 2010 nu ook officieel aangekondigd. De game zal op 30 april uitgebracht worden, nog ruim op tijd voor de start van de echte World Cup 2010 begint op 11 juni dus.

Grote nieuwe feature deze keer is de mogelijkheid om een online toernooi te spelen. In deze mode kies je één van de 199 mogelijke team en gids je ze helemaal naar de finale. Nieuw ook is dat je spelers last gaan hebben van de hoogte waarop ze spelen. Door de ijle lucht zullen ze sneller naar adem moeten happen tijdens het sprinten en zal de bal zich ook anders gedragen.

De Wii-versie van de game zal licht verschillen van de andere veries. Zo zullen de kleuren feller zijn en krijg je de optie om spelers te stelen van het team dat je net verslaan hebt. Je kunt je unieke team dan opslaan in je Wiimote en meenemen naar een vriend.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties