Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA krijgt de rechten van La Liga voor de komende 10 jaar

De Rode Duivels gaan naar Spanje.

Electronic Arts maakt bekend dat het de rechten van La Liga voor de komende 10 jaar heeft verworven. Daardoor kun je het volgende decennium opnieuw met de ploegen uit de Spaanse competitie aan de slag in FIFA.

Naast de clubs laat de overeenkomst EA ook toe om logo's en stadia uit de Spaanse competitie te in de game te steken, en om La Liga spelers te gebruiken in FIFA Ultimate Team, Team of the Week, Player of the Month en Team of the Year. La Liga is met ploegen als Barcelona en Real Madrid een van de meest populaire competities ter wereld, zowel in het echt als in de online multiplayer van FIFA.

Bekijk op YouTube

Daarnaast laat EA ook weten dat FIFA 20 de meest succesvolle titel tot nu toe in de serie is. Zo heeft de game 10% meer unieke spelers dan FIFA 19, en ligt ook het aantal spelers die de game dagelijks spelen hoger dan ooit.

EA hoopt ongetwijfeld om verder te bouwen op dat succes, want vorige week is FIFA 21 aangekondigd. Op onze site lees je alvast alles over de FIFA 21 release. Wil je je alvast voorbereiden op het nieuwe seizoen, dan lees je hier onze voorspelling voor de FIFA 21 player ratings.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 21

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties