Skip to main content

FIFA 23 fuseert progressie van Pro Clubs en Volta

Twee voetballen in een klap.

De gemaakte progressie van de FIFA 23-modi Pro Clubs en Volta wordt met elkaar gefuseerd. Dat maakt ontwikkelaar Electronic Arts bekend.

Door het samenvoegen van de gemaakte progressie van beide modes, kun je hetzelfde personage nu dus verder laten ontwikkelen in zowel de Pro Clubs als de Volta modi. Zo worden de aanpassingen aan je personage en de seizoensgebonden progressie automatisch overgezet naar de andere mode.

Daardoor heb je in beide modi toegang tot dezelfde customisation-opties, statistieken en krijg je in beide modi Volta coins en Season points. Die laatste kun je spenderen in de samengevoegde Volta Shop.

Let wel op, want niet alle aanpassingsopties van Volta kun je gebruiken in de Pro Clubs mode.

FIFA 23 top performers.

De Pro Clubs modus is een competitieve 11v11 mode waarin gebruikers maar een enkele speler van een elftal besturen. De Volta modus is gebaseerd op straatvoetbal en doet denken aan de oude FIFA Street-games.

Beide modi waren tot op heden gescheiden van elkaar. EA Sports voegt de gemaakte progressie van beide modes nu samen omdat het vindt dat ze samenhoren en omdat fans van de Pro Clubs mode naar meer aanpassingsopties vroegen.

De FIFA 23 release voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S is al een tijdje bekend. Wie graag meer wilt weten over deze game, klikt best eens door naar de FIFA 23 preview.

Read this next