Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 22 verschijnt 1 oktober

Sneller spelen.

De FIFA 22 lanceringsdatum is bekend. De game komt uit op 1 oktober 2021. Wie de Ultimate Edition koopt, kan vroeger aan de slag.

De FIFA 22 releasedatum is hetzelfde voor de game op alle platformen: PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series X en S, en pc.

Koop je de FIFA 22 Ultimate Edition, dan kun je echter al op 27 september beginnen spelen.

Cover image for YouTube videoFIFA 22 | Official Reveal Trailer

De game is echter niet hetzelfde. FIFA 22 op de PS5 en Xbox Series X en S gebruikt namelijk het nieuwe Hypermotion animatiesysteem en heeft een verbeterde artificiële intelligentie. Dat is niet het geval voor de game op PS4, pc, Switch en Xbox One.

De FIFA 22 release is nabij. Als je niet kan wachten, dan heb je waarschijnlijk wel interesse in de FIFA 22 Early Access waarmee je de game al vroeger kan spelen. We hebben ook uitgebreide informatie over wat er allemaal nieuw is aan de FIFA 22 gameplay, het nieuwe FIFA 22 FUT, de FIFA 22 Career Mode en natuurlijk ook FIFA 22 Volta. Ook zijn de eerste FIFA 22 Player Ratings er, met de Bundesliga ratings, La Liga ratings, Premier League ratings, Serie A ratings en Ligue 1 ratings. Als je nog specifieker wil gaan, hebben we zelfs overzichten van de beste middenvelders, beste aanvallers, beste keepers, beste verdedigers en beste talenten voor je. Vergeet ook zeker niet dat de FIFA 22 Web app ontzettend handig is!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 22

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties