Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 22 OTW pre-order packs waren tijdelijk te vroeg te openen

What a mess(i).

Spelers konden de afgelopen dagen per ongeluk al de speciale OTW pre-order player packs in FIFA 22 openen. Aangezien de beloningen voor die kaarten pas sinds 1 oktober in de game zitten, kregen spelers echter niet de verwachte beloningen, maar enkel gewone gold cards.

De OTW-kaarten (Ones To Watch) zijn speciale versie van spelers die de afgelopen zomer een belangrijke transfer hebben gemaakt, zoals Messi en Ronaldo. Wanneer die spelers het goed doen bij hun nieuwe club en zo in het Team of the Week komen, worden ook de OTW-kaarten daaraan aangepast.

Spelers konden hun pre-order pack met kaarten echter al eerder dan verwacht openen, maar kregen daarvoor niet de verwachte beloning. Gisteren heeft EA tijdelijk het openen van de packs geblokkeerd, om uiteindelijk met een oplossing voor de boeg te komen.

Intussen kan iedereen vlot zijn pack openen. Wie dat eerder al deed, krijgt gewoon een nieuwe pack. Dat zorgt op zijn beurt echter weer voor frustratie bij spelers. Wie al op voorhand zijn of haar pack opende, wordt daar nu als het ware voor beloond met een gratis gold card.

Benieuwd naar onze indrukken van FIFA 22? Hier vind je onze FIFA 22 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

FIFA 22

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties