Skip to main content

FIFA 22 next-gen upgrade enkel beschikbaar via Ultimate Edition

Dribbelt naar de next-gen kassa.

Je kunt de versies van FIFA 22 voor de PlayStation 4 en Xbox One enkel naar de PlayStation 5 en Xbox Series X/S upgraden als je de FIFA 22 Ultimate Edition koopt voor 100 euro. Dat onthulde Electronic Arts toen het de FIFA 22 releasedatum bekendmaakte.

Wie de fysieke of digitale versie van de FIFA 22 Standard Edition op de PlayStation 4 of Xbox One koopt voor 70 euro en die versies later wil voorzien van een next-gen upgrade moet daarvoor FIFA 22 opnieuw kopen voor 80 euro op de PlayStation 5 of Xbox Series X/S.

Bekijk op YouTube

Wie de Ultimate Edition koopt op de PlayStation 4 of Xbox One en die upgradet naar de PlayStation 5 of Xbox Series X/S kan zijn progressie, spelers, items, coins, FIFA Points, match records en leaderboard placements overzetten naar de next-gen versie. Daarnaast bevat de game geen cross-gen- of cross-play. Zo kunnen diegenen met de PlayStation 4-versie bijvoorbeeld enkel spelen met of tegen spelers die beschikken over dezelfde versie van de game. Hetzelfde geldt ook voor bezitters van de game op PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

De FIFA 22 release is nabij. Als je niet kan wachten, dan heb je waarschijnlijk wel interesse in de FIFA 22 Early Access waarmee je de game al vroeger kan spelen. We hebben ook uitgebreide informatie over wat er allemaal nieuw is aan de FIFA 22 gameplay, het nieuwe FIFA 22 FUT, de FIFA 22 Career Mode en natuurlijk ook FIFA 22 Volta. Ook zijn de eerste FIFA 22 Player Ratings er, met de Bundesliga ratings, La Liga ratings, Premier League ratings, Serie A ratings en Ligue 1 ratings. Als je nog specifieker wil gaan, hebben we zelfs overzichten van de beste middenvelders, beste aanvallers, beste keepers, beste verdedigers en beste talenten voor je. Vergeet ook zeker niet dat de FIFA 22 Web app ontzettend handig is!

Read this next