Skip to main content

FIFA 22 laat je de goal celebrations van je tegenstanders uitschakelen

EA pakt trolling aan.

Electronic Arts pakt trolling in FIFA 22 verder aan door spelers voor de eerste keer de mogelijkheid te geven om goal celebrations van hun tegenstanders uit te schakelen.

Je schakelt de goal celebrations van je tegenstanders uit door in de Celebration Camera Focus-instellingen de standaardinstelling "Opponent Celebrations" aan te passen naar "focus on your team's reaction". Wie dat doet, krijgt geen goal celebrations van tegenstanders meer te zien.

Celebrations worden al enige tijd gebruikt om tegenstanders te trollen in het competitieve luik van FIFA. Je dwingt je tegenstander immers om de volledige celebration uit te kijken en rekt zo tijd door bepaalde animaties uit te voeren. Dat Electronic Arts trolling afkeurt, werd vorig jaar al duidelijk toen de ontwikkelaar de vervelendste goal celebrations uit FIFA 21 verwijderde.

In ander nieuws onthult Electronic Arts de officiële trailer van FIFA 22 Ultimate Team en geeft hij ook meer details over de FIFA 22 Pro Clubs-mode.

De FIFA 22 release is nabij. Als je niet kan wachten, dan heb je waarschijnlijk wel interesse in de FIFA 22 Early Access waarmee je de game al vroeger kan spelen. We hebben ook uitgebreide informatie over wat er allemaal nieuw is aan de FIFA 22 gameplay, het nieuwe FIFA 22 FUT, de FIFA 22 Career Mode en natuurlijk ook FIFA 22 Volta. Ook zijn de eerste FIFA 22 Player Ratings er, met de Bundesliga ratings, La Liga ratings, Premier League ratings, Serie A ratings en Ligue 1 ratings. Als je nog specifieker wil gaan, hebben we zelfs overzichten van de beste middenvelders, beste aanvallers, beste keepers, beste verdedigers en beste talenten voor je. Vergeet ook zeker niet dat de FIFA 22 Web app ontzettend handig is!

Read this next