Skip to main content

FIFA 22 gids met tips en tricks

Word zelf een voetbalgod!

Onze FIFA 22 gids met tips en tricks helpt je op weg met de nieuwste telg in de reeks. FIFA 22 is namelijk weer een groot pakket met veel verschillende game modi en speltypes die niet altijd even goed uitgelegd worden.

Deze pagina is daarom je ideale vertrekpunt als je vragen hebt over FIFA 22. Hier vind je meer informatie over de carrièremodus en Ultimate Team bijvoorbeeld, alsook veel tips en tricks om geld en punten te verdienen. Daarnaast houden we ook alle pagina's bij met de beste talenten en spelers, geven we oplossingen voor moeilijke keuzes die je eventueel moet maken en leggen we natuurlijk ook de basisbeginselen uit van FIFA zoals alle speltechnieken, tactieken, opstellingen en meer.

Blijf aan de bal met onze FIFA 22 tips en trucs.

De beste voetballers in FIFA 22

Deze mannen zijn de koningen van de voetbalwereld. Denk maar aan toppers als Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Sergio Ramos of Manuel Neuer. Zij behoren allemaal tot de wereldtop op hun posities en net als in het echt, zijn ze een absolute meerwaarde voor je team. Helaas zijn ze erg duur en daardoor niet altijd even gemakkelijk in je team te integreren.

Om je op weg te helpen, geven we je een lijsten van alle beste spelers. Je kan kiezen uit een rangschikking op basis van hun spelerspositie, of op basis van hun competitie. Daarnaast hebben we ook een lijst van alle jonge talenten en wonderkinderen. Deze voetballers zijn goedkoop en nog niet op hun hoogtepunt. Met de nodige tijd en training kunnen ze dat echter wel worden.

Dit zijn de ranglijsten van de beste voetballers in FIFA 22 gerangschikt op basis van de competitie waar ze in meespelen:


FIFA 22 FUT Ultimate Team: vernieuwingen, packs, prijzen, munten verdienen, transfermarkt gebruiken, team samenstellen

FIFA 22 Ultimate Team - afgekort "FUT 22" - is zowat het populairste aspect van FIFA naast de Carrière. In FUT kan je namelijk je eigen dreamteam samenstellen. In FIFA 22 heeft EA een aantal belangrijke updates en verbeteringen doorgevoerd die deze modus toegankelijker zou moeten maken voor nieuwe spelers.

Er zijn echter nog steeds veel belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden, en daarom hebben we de volgende gidsen opgesteld om je te adviseren. Zo vertellen we je hoe je de beste opstelling en tactiek bepaalt, hoe de chemie tussen je spelers werkt, maar ook wat er bijv. in de Weekend League te doen is, hoe je FUT-munten kunt verdienen en wat er in de paketten zit.


FIFA 22 Carrièremodus: meer geld, fitheid en opstellingen in je carrière

FIFA 22 Carrière is naast Ultimate Team het belangrijkste en populairste speltype en is dit jaar ook uitgebreid. Je hebt nu nog meer manieren om als coach aan de slag te gaan en de carrière van je zelfgemaakte profvoetballer te beheren.

Dit betekent echter ook dat er meer aspecten zijn waar je rekening mee moet houden en waar je aandacht aan moet besteden als je je eigen club beheert. Gelukkig laten we je niet alleen. Wij helpen je om geld te verdienen, jonge talenten en ervaren topspelers te vinden, ze op te leiden, en ze vervolgens in je team te integreren of voor winst te verkopen.


Gebruik van de Web App en Companion App

Wat zou FIFA zijn zonder de twee begeleidende diensten waar je altijd en overal toegang mee hebt tot de belangrijkste functies van FUT 22 Ultimate Team? Dat klopt, slechts de helft. FIFA 22 is dan ook opnieuw voorzien van de "Web App" voor alle gangbare internetbrowsers en de "Companion App" voor alle Android- en iOS-apparaten. Waar je de twee diensten kunt vinden, hoe ze werken en wat u ermee kunt doen, komt je te weten op de volgende pagina:

Read this next