Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 21 vrije trappen - Top 10 beste vrijetrapnemers

In de kruising.

Wat hebben spelers zoals Del Piero, Koeman, Ronaldinho, Maradona en Beckham met elkaar gemeen? Los van dat het geweldige voetballers waren die tot clubicoon uitgegroeid zijn, delen ze vooral hetzelfde specialisme: het nemen van een vrije trap.

Het nemen van vrije trappen is in de FIFA-games in de loop der jaren nogal veranderd. Hoewel de geëvolueerde besturing daarbij niet iedereen aanspreekt, is er geen twijfel over de kracht van dodelijk in een dood spelmoment zijn. Er gaat immers niks boven in blessuretijd feilloos een vrije trap in de kruising krullen.

Ben je op zoek naar vrijetrapspecialisten voor in FUT, Carrière of andere modi? Hier vind je een overzicht met de beste vrijetrapnemers in FIFA 21.


Hieronder vind je een overzicht van de 10 beste vrijetrapnemers in FIFA 21, gerangschikt op hun Nauwkeurigheid Vrije Trappen rating en (Algemene rating):

1. Lionel Messi - RB - Barcelona - 94 (93)
2. Dani Parejo - CM - Villarreal CF - 93 (85)
3. Miralem Pjanic - CM - FC Barcelona - 92 (85)
4. Sebastian Giovinco - CAM - Al Hilal - 91 (80)
5. Enis Bardhi - LM - Levante - 91 (79)
6. Shunsuke Nakamura - CAM - Yokohama FC - 90 (65)
7. Neymar - LB - Paris Saint-Germain - 89 (91)
8. James Ward-Prowse - CM - Southampton 89 (79)
9. Robert Skov - LA - Hoffenheim - 89 (75)
10. Ruslan Malinovskyi - CM - Atalanta - 88 (79)

Parejo is een echte vrijetrapspecialist in FIFA 21.

Moeite met de bovenstaande Nederlandstalige afkortingen? Check hier de FIFA 21 posities afkortingen.


Ben je op zoek naar meer informatie over FIFA 21? Begin dan eens bij onze artikels over de FIFA 21 release en meer en FIFA 21 gids en tips. Of bekijk het overzicht met de top 100 beste spelers in FIFA 21. We hebben zelfs de beste aanvallers, beste middenvelders, beste verdedigers en beste keepers in FIFA 21 opgelijst. Zelfs zijn we begonnen met het oplijsten van de beste spelers per competitie, zoals de top 20 beste spelers in de Premier League. Eveneens hebben we alle 5-sterren skill moves spelers op een rijtje gezet. Wil je beter leren spelen? Dan kan onze gids over goed verdedigen van pas komen.


Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties