Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 21 Ultimate Team-spelers krijgen gratis David Beckham-kaart

Zet de Switch buitenspel.

FIFA 21 Ultimate Team-spelers op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X krijgen tussen 15 december en 15 januari een gratis David Beckham-kaart. Eigenaars van de Switch-versie van de game worden echter buitenspel gezet, zij krijgen die beloning niet.

De gratis David Beckham-kaart kun je overigens niet ruilen. Verder toont de kaart de David Beckham die in het seizoen 2002/2003 zijn debuut maakte bij Real Madrid.

Bij die kaart stopt het echter niet, want Electronic Arts is van plan om nog drie extra Beckham-kaarten aan de game toe te voegen. Die zouden volgens de uitgever elk een andere periode van zijn carrière aandoen en allemaal andere ratings krijgen.

Naast de Ultimate Team-modus zal Beckham ook beschikbaar zijn als een Groundbreaker in de Volta-mode. Verder zal de FIFA 21 Standard Edition in de PlayStation en Xbox Stores tijdelijk een Beckham Edition cover krijgen.

Naast de gratis kaart, maakte Electronic Arts Sports ook het FUT Team of the Week bekend.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties