Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 21 release staat voor oktober gepland

Ietsje later dan normaal.

EA Sports heeft tijdens EA Play Live de FIFA 21 release bekendgemaakt.

Tijdens de showcase heeft de ontwikkelaar de eerste beelden van FIFA 21 en Madden NFL 21 getoond. Het gaat echter nog niet om gameplaybeelden maar om sfeerbeelden waarbij op gevoel en beleving wordt ingezet.

EA Sports brengt de voetbalgame op 9 oktober uit voor de pc (zowel Steam als Origin), PlayStation 4, Xbox One. Bij een pre-order van de FIFA 21 Ultimate Team Edition of FIFA 21 Champions Edition speel je de game drie dagen eerder. Met EA Access en Origin Access Play First Trials krijg je vanaf 1 oktober toegang.

Er komt ook een FIFA 21 PlayStation 5 en Xbox Series X-versie, maar wanneer is nog niet bekend. Wat wel vaststaat, is dat er een gratis FIFA 21 upgrade komt waarmee je de PlayStation 4- of Xbox One-versie zonder extra kosten naar de volgende generatie console kunt overzetten.

Daarnaast komt de game ook voor Stadia en de Switch uit. De Switch-versie is echter een update van FIFA 20. met een aangepast roster.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties