Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 21 player ratings - Onze voorspelling van de top 10 spelers

Wie is de beste: Messi, Ronaldo of stiekem toch Van Dijk?

In de aanloop naar de FIFA 21 release in oktober is er genoeg reden om de actualiteit in de gaten te houden. Naast meer informatie over tweaks in de gameplay en gamemodi maakt EA Sports namelijk ook traditiegetrouw de belangrijkste bijzaak bekend: de lijst met de beste voetballers van het moment. Is Lionel Messi net als vorig jaar de beste voetballer of herovert Cristiano Ronaldo toch weer de eerste plek? En hoe doen de Nederlanders en Belgen het? Onze voorspellingen van top 10 FIFA 21 player ratings lees je hier.

Cover image for YouTube videoFIFA 21 & Madden 21 | Feel Next Level (PS5, Xbox Series X)

10. Eden Hazard (Real Madrid)

Sinds de overstap naar Real Madrid heeft Hazard zich door blessureleed nog niet helemaal kunnen bewijzen, vandaar de lagere plaats in de ranking dit jaar. Wij twijfelen er echter niet aan dat de balvirtuoos zich binnen de kortste keren opnieuw in de top vijf knokt.

Rank FIFA 20: nummer 4.

9. Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)

Kylian Mbappé is een van de grootste talenten op de internationale velden. De voormalig Golden Boy is snel, technisch en trefzeker. Kortom: de ideale aanvaller die op meerdere plekken in de aanvalslinie uit de voeten kan.

Rank FIFA 20: nummer 11.

8. Jan Oblak (Atlético Madrid)

Ons hart bloedt omdat we Thibaut Courtois niet in deze top tien kunnen opnemen. Maar als we heel eerlijk zijn, dan komt geen enkele doelman op dit moment in de buurt van Jan Oblak. Hij vormt al jaren het onverzetbare sluitstuk van de Madrileense defensie, en dat zal volgend jaar niet anders zijn.

Rank FIFA 20: nummer 6.

7. Sadio Mané (Liverpool)

Bij FC Liverpool hebben ze op de linkerflank nog een geweldenaar: Sadio Mané. De Senegalees is verkozen tot Afrikaans voetballer van het jaar en staat niet voor niets al lange tijd op de radar van Real Madrid. Zijn bestorming van de top 10 beste spelers in FIFA 21 is dan ook onvermijdelijk.

Rank FIFA 20: nummer 28.

6. Neymar (Paris Saint-Germain)

Er zijn weinig spelers die even geliefd als gehaat zijn als Neymar. De Braziliaan heeft zowel op als buiten het veld nare trekjes, maar zijn klasse om een verdediger helemaal dol te draaien is bijna van een buitenaards niveau. Naast zijn player stats in FIFA 21 zijn we ook erg benieuwd naar zijn nieuwe coupe.

Rank FIFA 20: nummer 3.

5. Mohamed Salah (Liverpool)

Wanneer Mohamed Salah aan de bal is, zal geen enkele verdediger er gerust over zijn. De Egyptenaar is in de race om voor de derde keer op rij topscorer in de Premier League te worden, maar bedient ook regelmatig teamgenoten met assists. Een fantastische dribbelaar waarvoor je op het puntje van je stoel gaat zitten.

Rank FIFA 20: nummer 8.

4. Kevin De Bruyne (Manchester City)

Manchester City heeft het afgelopen jaar een paar flinke tegenslagen moeten incasseren, maar dat heeft Kevin De Bruyne nooit belemmerd om in topvorm te verkeren. Er zijn weinig spelers met een betere passing dan deze Rode Duivel.

Rank FIFA 20: nummer 5.

3. Virgil van Dijk (Liverpool FC)

FC Liverpool kent qua vorm een topjaar en dat is mede te danken aan de solide verdediging. Virgil van Dijk is zowel letterlijk als figuurlijk een grote meneer en zonder enige twijfel de beste verdediger van dit moment. Als je voor de neus van Messi en Ronaldo de UEFA Men's Player of the Year prijs weg kaapt, dan kun je immers wel wat.

Rank FIFA 20: nummer 7.

2. Cristiano Ronaldo (Juventus)

Terwijl de meeste voetballers op hun 35ste al met pensioen zijn, piekert Cristiano Ronaldo er niet over. Het trainingsbeest is misschien wel fitter dan ooit tevoren en weet nog steeds met enige regelmaat het net te vinden. Ook de Portugees mag niet in het eeuwige GOAT-debat ontbreken, maar moet naar verwachting in FIFA 21 wel zijn meerdere in Messi erkennen.

Rank FIFA 20: nummer 2.

1. Lionel Messi (FC Barcelona)

De behendige Argentijn was het afgelopen jaar weer in bloedvorm en liet de wereld meermaals zien dat hij prima in het rijtje van Pelé, Maradona en Cruijff past. Dat werd onder meer beloond met alweer zijn zesde Gouden Bal. Er kan er dus maar een de beste zijn en dat is net als vorig jaar Lionel Messi.

Rank FIFA 20: nummer 1.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 21

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties