Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 21 komt op 4 december uit op PS5 en Xbox Series X

Next-gen sportiviteit.

FIFA 21 komt op 4 december uit op PlayStation 5 en Xbox Series X. Dat kondigde Electronic Arts onlangs aan.

Volgens Electronic Arts beschikt FIFA 21 over 'razendsnelle' laadtijden en zien de spelers er beter uit dankzij deferred rendering en betere belichting. De PlayStation 5-versie van de game maakt ook gebruik van haptic feedback dankzij de PlayStation 5 DualSense Controller. Op welke manier die technologie tot uiting komt, onthulde de uitgever niet.

Voorlopig hebben we ook nog geen beelden van FIFA 21 op de PlayStation 5 en Xbox Series X. Wat Electronic Arts echter eerder wel bekendmaakte was dat FIFA 21 een gratis upgrade krijgt naar de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Wie dat doet, kan alle gemaakte progressie binnen de FIFA 21 Ultimate Team- en Volta-mode meenemen van de current-gen naar de next-gen consoles en omgekeerd.

In ander FIFA 21-nieuws ontdekte je in de algemene Games Sales Data-statistieken dat FIFA 21 meer digitaal dan fysiek verkocht werd in de eerste week nadat de game uitkwam.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties