Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 21 introduceert interactieve wedstrijdsimulaties

Op eender welk moment deelnemen aan de wedstrijd.

Electronic Arts onthult via een nieuwe trailer de nieuwe features in de FIFA 21 Career Mode. Zo kun je als manager via interactive match sims op eender welk moment deelnemen aan de wedstrijd.

Tijdens de simulatie van een wedstrijd kun je op eender welk moment pauzeren en de controle over je spelers overnemen. Zo kun je bijvoorbeeld tussenkomen wanneer de match de verkeerde kant opgaat, of ervoor kiezen om zelf strafschoppen of vrije trappen te nemen.

Interactive match sims simuleren een wedstrijd aan dubbele snelheid. Per wedstrijd ben je dus ongeveer 2 minuten en 35 seconden bezig, tenzij je natuurlijk besluit om zelf bijvoorbeeld een strafschop te nemen.

Bekijk op YouTube

Daarnaast krijgt de Career Mode nog verschillende toevoegingen. Zo zijn er nu meer mogelijkheden om trainingsschema's voor je spelers op te stellen en onderhandelingen te voeren over transfers. Daarnaast is ook de AI op zowel aanvallend als verdedigend vlak verbeterd.

FIFA 21 komt op 9 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer weten over de game? Op onze site lees je alles over de FIFA 21 gameplay.

Read this next