Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 21 gids en tips voor beginners en gevorderden

Tips om meer wedstrijden te winnen.

Olé, Olé, Olé! FIFA is een jaarlijks fenomeen en dus kan het ook niet anders dat ook FIFA 21 in diverse huishoudens voor gehuil, gelach en gevloek zorgt.

Maar misschien behoor je tot die enkeling die FIFA voor het eerst oppakt en dan kunnen we begrijpen dat het allemaal wat overweldigend is. Vooral als je het hebt over Team of the Week, FUT en Teamgeeststijlen. Daarom hebben we een aantal FIFA 21 tips op een rij gezet om je een beetje wegwijs te maken. Hieronder zie je ook onze inhoudsopgave van alle verschillende gidsen die we al geschreven hebben. Voor het gebruiksgemak hebben we ze ook zo goed mogelijk in verschillende categorieën ingedeeld.

Algemene informatie over FIFA 21

Onderstaande gidsen gaan over de basisprincipes van FIFA 21. Ze zijn nogal vanzelfsprekend, maar soms kun je er nog wat van leren. Zo zijn tips over hoe je beter kunt verdedigen om tegendoelen te voorkomen altijd welkom.


Informatie over de allerbeste spelers in FIFA 21

Of je nou FUT speelt of aan een glansrijke carrière werkt, het hebben van goede spelers is een must. Daarom hebben we flink wat lijstjes opgesteld om je te helpen met het scouten van top talent. Niet alleen weet je zo wie de beste spelers in FIFA 21 zijn, maar kun je ook uit de voeten met creëren van het beste team ooit. Er kan namelijk maar één de beste zijn.


Informatie over de beste spelers per competitie in FIFA 21

Het kan natuurlijk voorkomen dat je graag binnen bepaalde competities speelt. Eveneens hebben we daarvoor verschillende lijstjes opgemaakt. Of je nou aan de Bundesliga meedoet of aan de Eredivisie, zo weet je altijd welke spelers het beste zijn.


Informatie over FUT in FIFA 21

Het paradepaardje van FIFA is al jarenlang FIFA Ultimate Team, oftewel FUT. En ja, het kan nogal overweldigend zijn. Het is in ieder geval handig om wekelijks te weten welke spelers door EA geselecteerd zijn. Daarom publiceren we iedere week steevast op woensdag - na de bekendmaking - de wekelijkse Team of the Week. Eveneens is het handig om voor FUT te weten hoe Teamgeest werkt, ook wel bekend als Chemistry. Zelfs op dat vlak kunnen we je via uitgebreide gidsen helpen. Succes met het creëren van je droomelftal!


Geld verdienen en gemakkelijk 500 miljoen verkrijgen

De laatste jaren had je in de FIFA-games de kans om via de EA Football Club-catalogus een financiële injectie voor je club in de carrière-modus te krijgen. Het was altijd een handige manier om een paar miljoen aan je virtuele rekeningsaldo toe te voegen.

Helaas is de EA Football Club-catalogus niet meer beschikbaar. Heb je dan pech? Nee, EA heeft het nu aan het begin van een carrière als een optie geïntegreerd, het is een van de verschillende opties die je kunt instellen voordat je überhaupt aan je carrière begint.

Let op het punt “Overname”. Er staat: “Krijg een geldinjectie aan het begin van je carrière.”

En dat kan een flink geldbedrag zijn. Je hebt namelijk de keuze uit 10 miljoen, 50 miljoen, 100 miljoen, 200 miljoen en zelfs 500 miljoen euro extra startkapitaal.

Als je geen limieten wilt instellen bij je club, moet je er zeker gebruik van maken, want het is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Bekijk op YouTube

Geef de juiste antwoorden tijdens interviews

Eveneens zijn er dit jaar weer interviews en persconferenties, waarvan de antwoorden een beetje invloed hebben. Je kunt namelijk daarmee het moreel van het hele team of individuele spelers versterken door ze te prijzen. Het moreel enigszins onder controle houden is ontzettend handig bij het doorlopen van je carrière. De interviews zijn zeker logisch en hebben zodoende echte voordelen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 21

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties