Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 20 krijgt Sergio Agüero als onverwachte streamer

Goaltjesdief scoort nu ook als streamer.

Nu de coronacrisis ervoor zorgt dat voetballers meer vrije tijd krijgen, ontpopt sterspeler Sergio Agüero zich als streamer van FIFA 20.

De Argentijnse goaltjesdief van Manchester City begon zijn carrière als FIFA 20-streamer midden april en wist in die korte periode al meer dan een half miljoen volgers te scoren. Wie benieuwd is hoe de vedette het doet als streamer, bekijkt best eens zijn Twitch-kanaal met de naam SLAKUN10.

De reden waarom Agüero zoveel volgers heeft, is omdat hij al enkele grappige en virale clips maakte. Wanneer hij een goal mist in de FIFA Ultimate Team-mode maakt hij bijvoorbeeld dezelfde bewegingen als wanneer hij zelf op het veld staat. Daarnaast vind je op YouTube ook een compilatie waarin hij boos wordt of de game onmiddellijk verlaat als de tegenstander een goal scoort.

Er is meer FIFA-gerelateerd nieuws. Zo is FIFA 20 Ultimate Team Moments tijdelijk stopgezet door EA aangezien de meeste voetbalcompetities intussen zijn stopgezet.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

FIFA 20

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties